Pesterzsébeti suli

 HONLAP

BEMUTATKOZÓ

PROGRAMOK

AKTUÁLIS HÍREK

VERSENYZŐINK

EBRENDELET

ALAPSZABÁLY

HÁZIREND

FÓRUM

KÉPZÉSI KÖLTSÉG

ELÉRHETŐSÉG

 

 
Látogatottság
Indulás: 2008-05-17
 
 

 H Á Z I R E N D

- Az iskolai oktatáson a képzési díjat befizetett tagok vehetnek részt.

- Minden foglalkozás alkalmával szíveskedjen minden sporttárs a Jelenléti ívet aláírni, pénzügyi és egyéb adminisztratív dolgait lehetőleg a foglalkozás megkezdéséig elintézni,vagy a szünetben.

- A foglalkozások kezdési időpontja: szerdai napon: 17.oo; szombaton: 14.oo és vasárnap 09.oo Nyáron: változik a szombati kezdés: 17.oo órára.

- A pályán csak munka céljából tartózkodhatnak a tagok,várakozni a pályán kívüli területeken lehet.

- Az iskola területére behozott kutyáknak rendelkeznie kell érvényes veszettség elleni oltási igazolvánnyal!

- Az iskolán fertőző betegségben szenvedő kutya sem képzési időben, sem azon kívül nem tartózkodhat!

- Sporttársainktól és támogatóinktól elvárjuk az állatok védelmére szolgáló törvények és szabályok betartását, betartatását!

- A kutya gazdája/ felvezetője mindenkor felel az iskola területén az általa és a behozott kutya által okozott mindennemű kárért!

- Harapós kutyára JAVASOLJUK a szájkosár használatát!

- Az iskola területén tartózkodó személyek ügyeljenek a tisztaságra, a berendezési-, kiképzési tárgyakra, egymás és a kutyák testi épségére!

- Az agility csoportban résztvevők a foglalkozások elején és végén kötelesek segíteni az oktatónak a kiképzési eszközök kivitelében és elzárásában!

- A kiképzés céljára szolgáló területen / pályán! / kutyákat az önálló gyakorlatokat kivéve csak a kiképzés vezetők engedélyével lehet elengedni!

- A kutyák egészségügyi szükségleteik elvégzésére (kutya WC-t)  biztosítunk, kérjük a kutyákkal dolgaikat ott elvégeztetni!

- Az esetlegesen keletkezett szemét elhelyezésére külön edényeket biztosítunk!  A dohányzóknak külön hely van a pálya szélén kijelölve!

- Kutyát az iskola területén lévő kis fákhoz, akadályokhoz kikötni TILOS!

- Amennyiben bármilyen módon segíteni kívánja az iskola munkáját, működését, kérjük jelezze az elnökség tagjainak!

Köszönjük,hogy adója 1 %-át felajánlja egyesületünknek!

Adószámunk : 18722657-1-13

- Aki a házirend bármely pontját megszegi, először figyelmeztetjük, súlyosabb esetben kizárjuk tagjaink sorából!

Budapest, 2011.11.26.

 

 FŐALBUM

ISKOLAI FOTÓK

RENDEZVÉNY FOTÓK

BEMUTATÓK

VIZSGÁK,VERSENYEK

EGYÉNI ALBUMOK

JANI KUTYÁI

ISKOLAI FILMEK

VIZSGASZABÁLYZATOK

LINKEK

 HIRDETÉSEK

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)