Pesterzsébeti suli
MENÜ1

  HONLAP

BEMUTATKOZÓ

PROGRAMOK

AKTUÁLIS HÍREK

VERSENYZŐINK

EBRENDELET

ALAPSZABÁLY

HÁZIREND

FÓRUM

KÉPZÉSI KÖLTSÉG

ELÉRHETŐSÉG

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Látogatottság
Indulás: 2008-05-17
 
DESIGN

 

 H Á Z I R E N D

- Az iskolai oktatáson a képzési díjat befizetett tagok vehetnek részt.

- Minden foglalkozás alkalmával szíveskedjen minden sporttárs a Jelenléti ívet aláírni, pénzügyi és egyéb adminisztratív dolgait lehetőleg a foglalkozás megkezdéséig elintézni,vagy a szünetben.

- A foglalkozások kezdési időpontja: szerdai napon: 17.oo; szombaton: 14.oo és vasárnap 09.oo Nyáron: változik a szombati kezdés: 17.oo órára.

- A pályán csak munka céljából tartózkodhatnak a tagok,várakozni a pályán kívüli területeken lehet.

- Az iskola területére behozott kutyáknak rendelkeznie kell érvényes veszettség elleni oltási igazolvánnyal!

- Az iskolán fertőző betegségben szenvedő kutya sem képzési időben, sem azon kívül nem tartózkodhat!

- Sporttársainktól és támogatóinktól elvárjuk az állatok védelmére szolgáló törvények és szabályok betartását, betartatását!

- A kutya gazdája/ felvezetője mindenkor felel az iskola területén az általa és a behozott kutya által okozott mindennemű kárért!

- Harapós kutyára JAVASOLJUK a szájkosár használatát!

- Az iskola területén tartózkodó személyek ügyeljenek a tisztaságra, a berendezési-, kiképzési tárgyakra, egymás és a kutyák testi épségére!

- Az agility csoportban résztvevők a foglalkozások elején és végén kötelesek segíteni az oktatónak a kiképzési eszközök kivitelében és elzárásában!

- A kiképzés céljára szolgáló területen / pályán! / kutyákat az önálló gyakorlatokat kivéve csak a kiképzés vezetők engedélyével lehet elengedni!

- A kutyák egészségügyi szükségleteik elvégzésére (kutya WC-t)  biztosítunk, kérjük a kutyákkal dolgaikat ott elvégeztetni!

- Az esetlegesen keletkezett szemét elhelyezésére külön edényeket biztosítunk!  A dohányzóknak külön hely van a pálya szélén kijelölve!

- Kutyát az iskola területén lévő kis fákhoz, akadályokhoz kikötni TILOS!

- Amennyiben bármilyen módon segíteni kívánja az iskola munkáját, működését, kérjük jelezze az elnökség tagjainak!

Köszönjük,hogy adója 1 %-át felajánlja egyesületünknek!

Adószámunk : 18722657-1-13

- Aki a házirend bármely pontját megszegi, először figyelmeztetjük, súlyosabb esetben kizárjuk tagjaink sorából!

Budapest, 2011.11.26.

 
MENÜ2

 FŐALBUM

ISKOLAI FOTÓK

RENDEZVÉNY FOTÓK

BEMUTATÓK

VIZSGÁK,VERSENYEK

EGYÉNI ALBUMOK

JANI KUTYÁI

ISKOLAI FILMEK

VIZSGASZABÁLYZATOK

LINKEK

 HIRDETÉSEK

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!