Pesterzsébeti suli

 HONLAP

BEMUTATKOZÓ

PROGRAMOK

AKTUÁLIS HÍREK

VERSENYZŐINK

EBRENDELET

ALAPSZABÁLY

HÁZIREND

FÓRUM

KÉPZÉSI KÖLTSÉG

ELÉRHETŐSÉG

 

 
Látogatottság
Indulás: 2008-05-17
 
 

 H Á Z I R E N D

- Az iskolai oktatáson a képzési díjat befizetett tagok vehetnek részt.

- Minden foglalkozás alkalmával szíveskedjen minden sporttárs a Jelenléti ívet aláírni, pénzügyi és egyéb adminisztratív dolgait lehetőleg a foglalkozás megkezdéséig elintézni,vagy a szünetben.

- A foglalkozások kezdési időpontja: szerdai napon: 17.oo; szombaton: 14.oo és vasárnap 09.oo Nyáron: változik a szombati kezdés: 17.oo órára.

- A pályán csak munka céljából tartózkodhatnak a tagok,várakozni a pályán kívüli területeken lehet.

- Az iskola területére behozott kutyáknak rendelkeznie kell érvényes veszettség elleni oltási igazolvánnyal!

- Az iskolán fertőző betegségben szenvedő kutya sem képzési időben, sem azon kívül nem tartózkodhat!

- Sporttársainktól és támogatóinktól elvárjuk az állatok védelmére szolgáló törvények és szabályok betartását, betartatását!

- A kutya gazdája/ felvezetője mindenkor felel az iskola területén az általa és a behozott kutya által okozott mindennemű kárért!

- Harapós kutyára JAVASOLJUK a szájkosár használatát!

- Az iskola területén tartózkodó személyek ügyeljenek a tisztaságra, a berendezési-, kiképzési tárgyakra, egymás és a kutyák testi épségére!

- Az agility csoportban résztvevők a foglalkozások elején és végén kötelesek segíteni az oktatónak a kiképzési eszközök kivitelében és elzárásában!

- A kiképzés céljára szolgáló területen / pályán! / kutyákat az önálló gyakorlatokat kivéve csak a kiképzés vezetők engedélyével lehet elengedni!

- A kutyák egészségügyi szükségleteik elvégzésére (kutya WC-t)  biztosítunk, kérjük a kutyákkal dolgaikat ott elvégeztetni!

- Az esetlegesen keletkezett szemét elhelyezésére külön edényeket biztosítunk!  A dohányzóknak külön hely van a pálya szélén kijelölve!

- Kutyát az iskola területén lévő kis fákhoz, akadályokhoz kikötni TILOS!

- Amennyiben bármilyen módon segíteni kívánja az iskola munkáját, működését, kérjük jelezze az elnökség tagjainak!

Köszönjük,hogy adója 1 %-át felajánlja egyesületünknek!

Adószámunk : 18722657-1-13

- Aki a házirend bármely pontját megszegi, először figyelmeztetjük, súlyosabb esetben kizárjuk tagjaink sorából!

Budapest, 2011.11.26.

 

 FŐALBUM

ISKOLAI FOTÓK

RENDEZVÉNY FOTÓK

BEMUTATÓK

VIZSGÁK,VERSENYEK

EGYÉNI ALBUMOK

JANI KUTYÁI

ISKOLAI FILMEK

VIZSGASZABÁLYZATOK

LINKEK

 HIRDETÉSEK

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!